Pe margine de gand-Tacere alba

E o tacere alba in jur.  S-a asezat lina si blanda de ieri. E o tacere vindecatoare. Acum e asa cum o doream de ceva vreme. Ninsoarea ne-a asezat in minte si in suflet un zambet si o speranta. Zambetul nostalgiei si speranta ca ceea ce noi am stiut a fi normal va redeveni asa. E tacere alba in jur, dar nu apasa. E frumoasa, nostalgica si luminoasa. E bucurie de copii ce se lasa vrajiti de albul ei si poate e si linistea revenita din amintiri pe chipul oamenilor ce trec usor zgribuliti pe strazile invaluite de alb.

In aceasta alba  tacere e salutul ingerilor ce ne spun : ¨Nu v-am uitat.  Am fost si suntem mereu aici si acolo. Sus si pe Pamant.¨

E o sambata in care natura aici se reaseaza cuminte in firescul ei, imbratisata de neaua din aripile ingerilor. Poate e indemnul ei catre noi sa ne reasezam in firescul firii umane, sa ne lasam imbratisati de partea buna a noastra, imaculata si sa uitam de cea stropita de griul vietii. Sa ne bucuram si sa radem impreuna cu copii care acum fac ingerasi pe zapada. Copilaria saluta iubirea.

E o tacere alba si ma asez cu cuvintele pe o margine de gand.

Ce ar fi daca lumina din alb ne-ar ramane mereu in suflet? Iarna nu e doar gheata si rece e si iubire, speranta si certitudine. Ninsoarea are in ea ceva magic iubire, e atingerea ingerilor. Ce bine ar fi daca am putea sa o pastram cu noi mereu. Asta e adevaratul ¨a fi¨ din fiinta umana. Iubirea, credinta, speranta si daruirea sunt pilonii firescului   uman din fiecare.  Sa ne cladim interiorul pe acesti piloni si poate asa vom reusi sa ne reasezam lumea intr-un normal de care de multe ori ne e dor.

E tacere vie in jurul meu.  E un alb cald si bland. Asa sa va ninga in suflet  cu  cald si blandete.

4 gânduri despre „Pe margine de gand-Tacere alba

  1. Minunate gânduri izvorâte din linistea sufleteasca generata de tacerea alb-imaculata a zapezii mult asteptata, de copiii inocenti cu inima pura si curata, asemeni fulgilor dantelati înstelati, veniti în zbor din nor ca în vremurile de altadata.
    O seara magica, minunata si o duminica cu bucurie, pace si iubire învesmântata, draga Laura !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s