3 Decembrie

A fi persoana cu dizabilitati nu e usor, oriunde te-ai afla. Suntem speciali. Nu ne incadram in norme de „fabricatie”. Ne mai lipseste cate ceva. Si da,ne purtam _vyr_157bqsh001dizabilitatea la vedere. Asa ne e dat.  O facem demn si constienti atat de limitarile pe care le avem dar si de faptul ca nu suntem altfel in profunzime decat ceilalti. Suntem perfecti in imperfectiune.

Visam, iubim,dorim, speram. Si ducem aceeasi lupta ca oricare, doar ca de multe ori dubla. De ce spun dubla? Pentru ca avem de luptat si cu noi insine. E mult mai simplu sa ramanem in coltul nostru de univers unde ne simtim protejati de priviri curioase, cuvinte malitioase, ceea ce eu cred cu tarie ca e cel mai mare deserviciu pe care ni-l putem face.

Dumnezeu ne-a dat fiecaruia in parte un har. Trebuie sa il fructificam.

Sa  ne lasam sufletele sa se exprime. Acolo ne e comoara pusa cu grija de Sus si de cei dragi. Fiecare persoana draga, parinti , familie, prieteni, ne arata cate o parte din noi ,pe care poate nu reusim altfel sa o descoperim.

Am realizat in tot acesti ani, ca dizabilitatea e o stare exterioara, nu interioara. Doar de noi depinde sa nu devina si o stare interioara. Atunci cand e interiorizata e cel mai de temut dusman al nostru. Nu ne va mai permite sa fim oamenii frumosi si luminosi.

Acestea sunt cuvintele care azi mi-au curs prin minte si suflet.

Reclame

6 gânduri despre „3 Decembrie

    1. Eu mi-as dori sa fim bine cu totii. Cat despre prostie sunt momente in care isi arata fata si e tare hidoasa.
      Dizabilitatiile interioare sunt cu grad ridicat de pericol pentru ca pot altera si ce e in jurul lor..

  1. Suntem exresia a ceea ce gândim, exprimam si/sau înfaptuim. Esteticul si frumusetea aparenta este trecatoare, si de o neesentiala valoare. Autenticele, adevarate, absolute, atemporale comori, sunt ascunse în omul (copil) launtric al sensibilitatii inimii, al sentimentelor iubirii neconditionate, sursa din care izvorasc cuvinte datatoare de viata, autentice farâme de Suflet de prunc gingas, sensibil si inocent…
    Fii binecuvântat, Suflet frumos !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s