Provocarile vietii

Fiecare zi e o provocare, o continua alegere intre bine sau aparent bine. Sunt alegeri care nu ne influenteaza numai pe noi, ci si pe cei din jur sau cei pe care ii intalnim.

De multe ori un gest sau o vorba poate schimba totul. Chiar si universul interior al cuiva. Poate nu constientizam aceste lucruri pe moment, dar atunci cand o facem atunci ne dam seama de valoarea si puterea pe care o avem.

Suntem lumini care ard continuu. Constientizand ceea ce suntem avem datoria fata de noi insine si ceilalti de a fi corecti, de a iubi si de a influenta in bine. E drept ca de multe ori ceea ce incercam sa facem este primit si privit cu reticenta. Cred ca tocmai asta e provocarea sa continuam sa fim lumina chiar daca datorita unor anumite atitudini e greu.

Nu idealizez existenta si nici omul, chiar daca sunt persoane  care imi spun asta. Stiu ca viata nu e mereu frumoasa si ca nu toti oamenii zambesc. Dar prefer sa gasesc motive de zambete si sa caut in fiecare om partea luminoasa, chiar daca se incapataneaza sa o tina ascunsa bine sau sa o nege.

Cred ca asta e una dintre menirile noastre ca oameni: sa fim luminosi si sa daruim din luminozitatea noastra lumii, sa iubim oamenii si sa fim constienti de iubirea pe care o primim si mai ales de puterea pe care fiecare alegere,cuvant si gest o are asupra noastra si a celorlalti.

Reclame

5 gânduri despre „Provocarile vietii

  1. Stii ca acum sunt imbojurata de emotie, nu? Eu nu fac decat sa va scriu ce imi trece prin suflet.;)
   Sa ai un an plin de lumina si bucurie si sa ne vedem cu bine la o ceasca de cafea sau ceai cu arome de povesti cu suflet.

 1. Ador provocarile vietii !
  Fara provocari nu ar exista lupta cu sinele, cu întunericul din Suflet, iar fara lupta viata devine plicticoasa, rutinanta si depresiva, lipsita de diversitatea cunoasterii fiintei superbe, supreme, infinite, numit Om, de autocunastere sinelui, de valorile si nonvalorile profunzimilor perceptiei, de experiente si trairi elevate, înnoite din zi în zi, de crestere si evolutie în toate planurile si dimensiunile atemporale ale perceptiilor simturilor ! 🙂
  Un 2018 plin de optimism si trairi sublime, pline de momente de bucurie si fericire, pasiune si dragoste de Viata !

  1. Asa e, Iosif. Fara provocari nu am creste si nu ne-am desavarsi. De fapt, adevarata provocare suntem noi insine.
   2018 sa iti fie plin de binecuvantari de Sus si multa sanatate si bucurie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s