Bradul meu

Imi aduc aminte cu cata emotie si fascinatie impodobeam bradul. Mi se parea ca in fiecare luminita s lucire din globuri locuia un inger.Un crampei  magic de cer se pogora i1510328371-gallery-1470688664-balsam-fir-2n casa .Blandetea  salasuia,ca si  acum, in vocile si privirile celor dragi.

 Cand simt mirosul Bradului, in perioada aceasta ma teleportez in copilarie, cu sufletul incarcat de nostalgie si dor  .Nostalgia clipelor de atunci si dorul de copilarie si seninatatea ei .
Priveam bradul cu admiratie.. era acelasi indiferent de timp. Era mereu verde si magic. Crengile lui dadeau impresia de  fragilitate dar erau puternice. Imi parea ca poarta cu el povestea Nasterii  lui Isus  soptita din PreaInalt spre Pamant.
Acum  impodobesc si un altfel de brad in sufletul meu. Unul in care luminitele sunt oameni dragi ,familie si prieteni noi si vechi, iar globuletele sunt ceea ce am invatat sau am primit din lumea fiecaruia.
Braduletul sufletului meu e magic si superb  datorita a tot ceea ce Dumnezeu mi-a daruit frumos. Si creste in fiecare zi. datorita acelor luminite amintite mai sus.
 Sper sa aveti un Craciun, plin de lumina si caldura. Bucuria si iubirea sa va locuiasca in suflet. Si sa fiti mereu la fel de falnici si frumosi ca si bradul.
Alte texte in tabelul lui Eddie
Reclame

8 gânduri despre „Bradul meu

  1. Sa-ti fie bradul mereu verde,parfumat,
    Împodobit precum e cerul noptii înstelat.
    Îngeri din cer va cânte, imnuri sublime, nestiute,
    Tie si celor dragi, har, pace sfânta, iubire si virtute !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s