Cine sunt?

Mi-e farama de timp o vesnica mirare…Mi-e al meu suflet un simplu suras catre lume. Sunt un om cu vise si visuri purtate de vant  catre PreaInalt si apoi cu binecuvantare  spre  Pamant. Ma atinge din Cer Iubirea si cuvintele imi devin farame din suflet pe care le astern cu drag ,lasandu-le sa infloreasca aici, pentru oameni ce isi iau un ragaz departe  de lumea plina de pasi grabiti spre cine stie ce destinatie. Sunt ramura unui copac numit Viata.

Scurt text scris pentru Jocul cuvintelor

Reclame

11 gânduri despre „Cine sunt?

  1. Esti o ramura de maslin încarcata de roduri, de fructe binecuvântate, care farâmitate si stoarse, produc uleiuri aromate, parfumate, ce ard si dau lumina în candele si Suflete curate…
    O zi binecuvântata !

  2. Un dar, este un har, oferit neconditionat din dragoste. Iar un compliment sincer, o apreciere, un gând frumos, un cuvânt încurajator izvorât din inima si care nu costa nimic material, oricine îl poate oferi semenilor, pentru a produce o mica bucurie, un zâmbet sau o stare sufleteasca placuta.
    Orice primavara începe cu un fir de iarba nesemnificativ în aparenta, sau cu o floricica firava si sensibila, urmata de altele care înmultindu-se, vor vesti un anotimp al regenerarii naturii, al unei noi forme, metamorfoza plina de simboluri, parfum si culori, care vor încânta simturile si Sufletul prin explozia de lumina si frumusete divina .
    O zi cu senin în Suflet !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s