Copil

Un copil e cel care modeleaza universul. Inocenta copilariei e dezarmanta.Siguranta si puterea credintei e o continua lectie. Toti le aveam si inca le mai avem, doar ca la un moment dat am fost dezarmati de ceea ce se numeste a fi adult. Nu mai rezoneaza simplitatea cu care vedeam lucrurile copii fiind, cu statutul de om adult cu responsabilitati. 

Credeti-ma ca stiu ca viata poate sa te treaca prin episoade de maturizare precoce. Si totusi, chiar si atunci, un copil viseaza, crede si stie sa zambeasca. Un copil trece usor de bariere care unui adult ii par mult prea mari. 

Copii stiu ce putere are un zambet, un gest de sustinere. Si vad binele in oameni, pentru ca ei trec de aparente. Privesc prin oglinzile sufletului si inteleg mult mai usor ce se intampla si spune ceea ce simte. Nu lasa cuvinte nespuse. Ca si cum stie ca timpul nu asteapta.  Se bucura de minunea de a fi. 

Copii sunt o lectie penttu noi toti. Ei sunt ghizii nostri pentru a il face pe Dumnezeu sa zambeasca.

Sa ne lasam cuceriti de copilul din noi si sa nu incetam a ne bucura de minunea de a fi.

Reclame

2 gânduri despre „Copil

  1. Copiii sunt cea mai minunata mostenire a unui om,comoara nepretuita a IUBIRII TATALUI manifestata prin FIUL SAU UNIC,HRISTOS,conceput din „samânta femeii” ca prin jerfa LUI,(acest har sublim oferit omenirii întregi) TATAL sa-si arate marea Lui iubire si îndurare, fata de toti cei ce cred si traiesc asemeni LUI,în ascultare totala IUBIND NECONDITIONAT,asemeni inocentilor copii,într-o dependenta si încredere totala în parintii pamântesti,iar apoi în TATAL CERESC !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s