Vechi şi nou

Îl privesc cum se îndepartează, cum se îndreptă spre un colţisor care are numele lui scris pe el. Un colţisor pe care şi l-a construit cu grijă timp de 365 de zile în sufletul meu, de fapt 366 de zile. Mă priveşte si îmi spune că a fost norocos. Ma uit la el şi îi spun ca eu am fost norocoasă, căci mi-am putut făuri amintiri in acea zi in plus.

În timp ce secundele se scurg uşor, îmi trimite un gând si o întrebare: „A fost frumos, nu-i aşa? Ai amintiri frumoase despre timpul meu .”

„Da ,îi multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Au fost clipe minunate, în aceste 366 de respirări ale Pământului. Zile care vor sălăşlui vesnic in memoria mea şi în bătăile inimii mele. Datorită celor dragi, am făurit amintiri in locuri în care doar speram sa pot ajunge. Stii ce am invăţat in pulsaţiile zilelor tale? Să înlocuiesc a spera cu a crede, să fiu convinsă că lucrurile frumoase se întamplă. Am avut momente în care sufletul imi era ingenuncheat în rugăciune  soptită de mulţumire sau de Doamne ajută , atunci când persoane care îmi sunt parte din suflet au trecut prin încercări.

În suflarea toamnei şi valsul fulgilor de nea mi-ai arătat că pot mai mult decât ştiam, decât credeam. Dumnezeu mi-a reconfirmat că oamenii pe care mi  i-a pus în suflet vor rămâne acolo mereu şi că atunci când voi spune că nu mai pot, ei vor găsi acele cuvinte care să mă facă să merg mai departe. Pentru tot, prietenie, susţinere, încurajare, pentru fiecare vizită în acest loc al sufletului meu, le mulţumesc. Sunt o fiinţă bogată şi binecuvântată.. Îmi voi aminti cu drag de tine”.

Mă atinge cu căldura unei raze de soare, ce se asezase cuminte pe faţa mea. Nu vrea  să fie prea aspru, ci la fel de cald ca în toate cele 366 de treceri ale sale. Apoi priveste spre cel ce se apropie cu paşi uşori către mine aducând cu sine 365 de file noi şi îi spune melancolic: „Să fii bun!”

Eu privesc înspre cel nou şi îi spun „Să fii bun cu toţi! Să le dăruieşti întâmplări frumoase. Privesc spre cer şi îmi îngenunchez sufletul în rugăciune: „Doamne , să fie toată lumea bine.  Să fie toţi cei dragi sănătoşi, şi rugile să ne fie ascultate.  Să zâmbim mai mult, să lăcrimăm doar de fericire şi ca mulţumire pentru că ne Esti aproape. ”

Asta vă urez dragii mei, din suflet.

Reclame

4 gânduri despre „Vechi şi nou

  1. Rugăciunile unui suflet frumos ca al tău vor fi ascultate, cu siguranţă!
    Să fie şi 2017 bun şi cald şi aducător de alte bucurii care se vor transforma-n poveşti şi amintiri frumoase!
    Şi mulţimim pentru urarea ta deosebită!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s