Oameni pentru oameni.

Fiecare dintre noi avem, la un moment dat, nevoie de susţinere pentru a putea merge mai departe în viaţă sau pentru ca planurile noastre să prindă contur, să devină realitate. Mai bine spus, e absolut necesar ca cineva să creadă în ideile noastre, să ne ofere credit şi să ne ajute sau măcar să ne încurajeze. E ca o casă care are nevoie de fundaţie solidă dar și de meșteri buni care să știe ce și cum să construiască. Am fost educată să reușesc oricât de greu mi-ar fi, dar să nu refuz niciodată sprijinul care mă poate ajuta să-mi formez o  bază puternică, pe care să pot clădi ce doresc.

Oameni cu oameni, oameni pentru oameni.

Ați încercat vreodată să ridicați zmee, în văzduh? Vă amintiți ce frumos era, dar cât de rar se întâmpla să-l poți direcționa de unul singur, și cât de ușor devenea totul când o altă mână prietenească se afla, acolo, să-ți înalțe visele cu aripi? Cam aşa e, acum, creditul rapid de la AVBS CREDIT. E acolo ori de câte ori ai nevoie de mâna aceea discretă, care să-ți așeze neliniștile fragile într-o matcă firească.

avbs-credit1

 

 Mi-aș dori să mai pot vedea zmee plutind pe cerul meu, dar pentru asta grijile financiare ar trebui să dispară și mă gândesc că, dacă aş fi specialist în publicitate online sau media, aşa aş promova creditul rapid – ca  pe un prieten care e acolo când ai nevoie, încercând să te ajute, discret, dar sigur, pentru că e prompt, dornic în a te ajuta, repede, cu sume până la 1500 de lei, dar te și aşteaptă timp de 30-45 de zile să îi returnezi banii. E un credit fără dobândă.  Nu îţi cere să vii, de acasă, cu multe acte; doar cu buletinul şi dorinţa în buzunarul sufletului.  Și chiar îmi imaginez că pot face asta.credit-rapid-avbs_credit

Cum ar arăta totul? Cam așa:

 

Toată campania aş gândi-o exact ca pe o poveste a prieteniei, a sprijinului. Aş crea două spoturi publicitare – unul video şi altul audio. Aş face un videoclip poveste, în care o mână se împreunează cu o alta pentru a ajuta pe cel care e atât de aproape să ajungă la ceea ce îşi doreşte, să facă pasul acela ce îl poate face fericit. Mâna aceea e AVBS Credit, în speţă creditul rapid.

 

51

sursa foto 1

Ca o continuare a ideii, va apărea un zmeu ce se ridică în aer prinzând aripi datorită  sprijinului unui prieten de nădejde. Întocmai precum dorinţele noastre, care, deşi pot părea mici, pot aduce multă bucurie.

 Pe acel zmeu – ce va fi o pisică neagră – va sta scris cu litere stacojii mesajul: „Orice mic vis merită împlinit. Creditul bancar rapid e soluţia. Ţi-o spune AVBS Credit- Prieten Dovedit!” şi va pluti într-o călătorie perfectă  către  fiecare om care nu a uitat că a-ţi împlini dorințele ține de forța interioară de a-ți face viaţa mai frumoasă și de a găsi singur calea. Pentru că tot noi ne construim prieteniile.

Aş promova acest mesaj  atât la TVR2 cât şi pe toate canalele de comunicare media care sunt accesate, azi, de majoritatea populaţiei.

La Radio Lynx,  în spotul publicitar, aş spune același lucru, de această dată în cuvinte muzicale, subliniind faptul că AVBS te ajută să nu renunţi la ceea ce îţi doreşti, căutând soluții la îndemână. Aşa, ca de la prieten la prieten:

„De vrei zmee sau tabletă

Sau cadouri mai aparte,

De nu poți să mai faci chetă

Și nu vrei să stai deoparte,

Lângă brad, în sărbătoare,

Tot privind spre cardul gol

Doar AVBS e-n stare

Să te ajute cu un pont.

Și de nu te pot convinge

Că-i rapid și serios,

Sună doar și cred c-ajunge

Să-ți iei prieten cu folos,

Și să ai ca rezolvată

Orișice nevoie urgentă,

Fără adeverințe, coadă,

Ești servit. Uitați de chetă!”

Aş mai alege, în final, un bun ambasador, un blog cu multe poveşti ale oamenilor ce sunt pavăză pentru cei de lângă ei- înşiră-te mărgăritare, pentru  că Povestitoarea ar înşira cuvinte mărgăritare care ar scoate în evidenţă ideea de sprijin şi ar aduce în atenţia cititorilor săi această campanie, cititori care ar putea deveni potenţiali clienţi, acest tip de credit bancar adresându-se tuturor. Când ești în nevoie și nu știi de unde să-ți iei soluțiile, mereu apar oamenii și îndeletnicirile lor care să-ți sugereze, serios și în mod profesionist, că ești pe drumul bun, în siguranță și fără să fii nevoit să faci alte compromisuri.

Uite aşa, cu un credit rapid dorinţele vor deveni realitate.

 

728x90_avbs-credit Iar dacă toate acestea nu v-au convins, studiați ce înseamnă AVBS  pe piața creditelor și cred ca veți deveni chiar voi următorii promotori, mai ales pe facebook, unde ne întâlnim din ce în ce mai des să ne spunem despre noile experiențe, dar și despre nimicuri și fantezii.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

5 gânduri despre „Oameni pentru oameni.

  1. Laura, tu ai un prieten de nadejde, acolo, Sus. Ai reușit sa ma faci sa vad, editia asta de Sb, o Laura care m-ar convinge sa o urmez in tot ce face, sa o sprijin si sa-i fiu prieten dovedit. Dar cum ne trebuie si ceva bănet, eu zic sa incepem a promova AVBS, si cum eu nu am suficienti bani pentru vacanta de iarna, pot spune ca stiu de unde sa-mi fac rost de fericire rapida. Felicitari și succes in tot ce faci!

    1. Multumesc, Adri. Toti avem un prieten de nadejde Sus, care din drag pentru noi, ne-a trimis prieteni dar, iar eu sunt binecuvantata din punctul acesta de vedere. Acum ca stim mai multe de AVBS putem porni proiecte sau ne putem bucura de prietenie. Deja, am in gand un proiect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s