Petrecera zâmbetului

Nu  ştiu alţii cum sunt, dar eu nu iubesc toamna bacoviană. Îmi picură prea multă melancolie în suflet. E o linişte asurzitoare, uneori. Prefer zgomotul verii, forfota aia plină de bucurie. Iubesc zâmbetele oamenilor!

Tocmai de asta, am luat o hotărâre! Vreau să dau o petrecere de ziua mea, prin care să celebrez bucuria! Sună idealistic probabil, dar îmi doresc să ne aducem aminte cât de nepreţuit e un zâmbet şi câtă fericire poate aduce atât în sufletele noastre cât şi în inmile şi vieţile celorlalţi.

Vreau  să readuc  la viaţă, preţ de câteva ore, copilul din fiecare persoană invitată.

Toţi ştim că în copilărie zâmbetul e la putere.Vreau ca pe invitaţie să scriu la cod vestimentar: ” Orice vă aduce zâmbetul, e singurul accesoriu obligatoriu! ” .

La intrarea în sală, îmi doresc să fie un afiş mare, pe care să fie scris : ” Bine aţi venit în locul în care singurul lucru interzis e seriozitatea! „.

Partenerii mei, întru asigurarea distracției maxime, vor fi cei de la  PartySnap, firmă specializată în fotodivertisment, care vor imortaliza toate momentele haioase. Eu voi  pregăti  baloane cu heliu, câteva sticluțe cu cerneală invizibilă, o matură  dichisită și un tort de mămăligă decorat cu frișcă.

Știu foarte bine că la o petrecere se vine cu o ținută aparte. Aparte va fi și disperarea de pe fața unora, când vor vedea că din greșeală am vărsat conținutul din sticluța buclucașa pe o rochiță albă sau pe un sacou elegant,  cerneală ce va deveni invizibilă în câteva minute.

Orice petrecere are nevoie de muzică și de dans. Tot noi o vom asigura printr-un spectacol karaoke… altfel. Vom cânta melodii cu voci de copii. Cum? Simplu! Fiecare va folosi  balon cu heliu cu un zâmbet desenat pe el. La momentul karoke-lui toţi ne vom folosi balonul zâmbăreţ, balon ce va fi declanșator de hohote de râs.

Un moment special va fi dansul măturii, dansul acela în care  la un moment dat trebuie să schimbi partenerul/ partenera și-n care totdeauna cineva rămâne să danseze doar cu mătura. E un moment tare haios!

dans-matura
sursa foto dansam. ro

Închipuiți-vă cum va arăta poza făcută de PartySnap … eu cu partenera mea de dans, mătura dichisită cu ajutorul lor.

Mi-aş dori, ca toate aceste momente de veselie să rămână imprimate cumva, dar parcă să fie mai mult decât  fotografie clasică. Nu cred că ar putea  surprinde toată ideea petrecerii şi anume: joacă, zâmbet şi bucurie. Plus că noi, adulţii avem tendinţa să ne plictisim uşor, de aceea între timp mai facem și câte un selfie  personalizat cu desene sau texte vesele.

PartySnap nu e o cabină fotografică ca acelea care scot poze la secundă. Se folosește un display alb de dimensiuni mari, cu touch screen, conectat la un aparat foto și o imprimantă performantă, pe un suport specific. Fiecare îşi va putea realiza propriile  fotografii, la care mai apoi se pot adăuga tot felul de elemente vesele.

13

eventsimg

Sigur vor fi mulţi amatori de poze trăznite. Ştiu  câteva persoane care vor vrea să care pianul cu Stan şi Bran, să fie  Superman sau piraţii din Caraibe.

6-partysnap

 Ma gândesc să aleg şi un jucător de fotbal pentru poze. Sigur domnii vor vrea să redevină pentru o clipă băieţii care băteau mingea în curtea  şcolii şi visau să schimbe pase cu Maradona şi Hagi

Prietenii mei vor alege cum să arate toate fotografiile.  Dispozitivul se manevrează ca ecranul unui telefon mobil sau al unei tablete.

party-snap-47

Parcă şi văd cum se vor umple conturile din reţele de socializare ale prietenilor mei, cu fotografiile  Partysnap făcute la petrecerea mea.

Partea cu tortul va fi la urmă, când invitații vor mușca cu pofta din felia de mămăligă cu strat gros de frișcă din… pastă de dinți! Acel ” Bleahhh!!!” pe care-l vor face mulți,  va rămâne  un moment de neuitat, moment ce nu ar putea fi altfel, fără ajutorul celor de la PartySnap.

La final, vreau ca fiecare  dintre prietenii mei să plece acasă, pe lângă pozele obişnuite , care sunt protejate împotriva umezelii şi a razelor Uv, şi cu câte un magnet pe care să îl poată face cadou.Tot cei de la PartySnap mă vor ajuta deoarece pot  imprima pe loc pozele haioase,  ca fotografii magnetice.

party-snap-110

De fapt, nu vor dărui simpli magneţi cu ei , ci  vor dărui amintiri, zâmbete şi bucurie.

Dragi prieteni, vă aştept la petrecerea zâmbetului!

partysnap-300x300

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2016.

Sursa foto:http://partysnap.ro/

Reclame

6 gânduri despre „Petrecera zâmbetului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s