Din poveştile unui fir de păr: „Prinţesa e doctor în frumuseţe”

Salutare, oameni frumoşi. Eu sunt domnul H, un fir de păr care a cam tremurat o perioadă, de teama atacului Doamnei Perii. Eram slăbit, anemic, stresat. Sufeream ca şi restul suratelor mele când îmi aduceam aminte de perioada în care eram răsfăţat şi oamenii mă priveau cu admiraţie.

Totul a început acum câteva luni. A fost o perioadă grea pentru noi. Multă agitaţie, mult coafat. Era o  avalanşă de evenimente în familie. După toate acestea a început dezastrul. Prinţesa noastră, aşa o alintăm noi, a început să fugă de oglindă, de credeam că s-a înscris la maraton, nu alta. Nici nu se mai uita către ea. Ne aranja în grabă, oftând ori de câte ori se uita către perie. Multe dintre suratele mele fire dezertau. Unele se simţeau neglijate. Altele erau prea slăbite pentru a rezista atacului Doamnei Perie. Nici eu nu mă ţineam prea bine.

Ea devenea din ce în ce mai agitată. Nu ştia ce să mai facă ca să aibă un păr frumos ca pe vremuri şi noi  să fim mai puternice. A încercat cam tot ce ştia de la bunica, de la mama sau de la unul, de la altul. A fost o perioadă în care în casă mirosea ca într-un Plafar. Lucruri pe care le ştiam comestibile ajungeau pe la noi drept mască. Ba un ou amestecat cu miere, ba uleiul ce în mod tradiţional ar fi trebuit să ajungă în salate.. Nu mai înţelegeam nimic.

Într-o dimineaţă de vară, au apărut în mansardă tot felul de eprubete.  Prinţesa s-a hotărât să inventeze ea o formulă magică. Sincer, era cam panică printre noi şi nu numai. Şi cei din casă erau cam agitaţi. Toată lumea ştia că nu era vreun talent în ale chimiei. Cel puţin aşa era pe vremuri. Dar se pare că în nopţile în care Mos Ene nu prea îşi facea apariţia, ea învăţa.

Nu prea credeam  că va avea succes, dar ea  şi-a luat misiunea în serios. Îmbrăcată în halat alb şi înconjurată de eprubete părea că e colegă cu specialiştii Gerovital. Eu cred că de fapt asta şi visa. Folosea cu mare încredere tot ce apărea nou de la ei. Era foarte încântată de gama Gerovital H3 Derma+. Le spunea tuturor că au produse româneşti de încredere şi mai ales că există întotdeauna un bun raport calitate- preţ. .A început să amestece în epubrete tot felul de substanţe sau pudre. Semăna aşa un pic cu un ucenic al doamnei Ana Aslan.

Are un prieten ce mergea prin locuri greu accesibile, varfuri muntoase din diferite zone ale lumii şi l-a rugat să îi aducă radăcină de macca. din Peru. E o plantă care, datorită condiţiilor în care trăieşte, a adunat în ea o mulţime de minerale, vitamine. Aşa citise ea pe undeva. Prietenul ei a întrebat-o pentru ce are nevoie.I-a explicat şi el i-a confirmat că într-adevăr e bună pentru aşa ceva. În câteva zile omul s-a prezentat cu rădăcina  şi i-a dat indicaţii cum  să o folosească.

Draga mea stăpână a început să combine un extract făcut din acea rădăcină, care ne va proteja, cu tot felul de substanţe de origine biologică si active (biocapigen, procapilul, acid oleanolic) elemente  care ne vor vitaminiza şi întări.  Aşa decreta ea în timp ce lucra acolo foarte serios. Vă daţi seama că nimeni din jurul ei nu înţelegea nimic. Aşteptam doar rezultatele. Ea le spunea că vor înţelege  doctorii în  frumuseţe , iar părul ei va fi iar plin de vitalitate si farmec.

După un timp a început să folosească acest tratament.  Era totul bine stabilit. La început  l-a utilizat de 3 ori pe săptămână, apoi de două ori . Nu mai mult de 3-4 luni. Noi ne simţeam din ce în ce mai bine. Cu fiecare aplicare, deveneam mai puternice. Aveam vitalitate.  Era ca şi cum fiecare element în parte revărsa în noi o picătură de viaţă. Şi ea a redevenit prietenă cu oglinda.  Nu mai era pe fugă. Acum zăbovea şi ne mângâia mereu.  Se simţea din nou frumoasă. Prietenele ei au devenit curioase si o întrebau despre tratamentul minune. Au început să îl folosească şi ele.

La  un moment dat, una dintre ele a auzit de un concurs organizat de cei de la Farmec şi le-a trimis o fiolă cu tratamentul anticădere..

fiole-box

Chimista noastră îl făcuse destul de cunoscut la nivel de prieteni, dar ştia că sunt multe femei care au aceeaşi problemă. Ar fi vrut să îl lanseze pe piaţă dar nu avea momentan cum. Tocmai de aceea prietena ei o înscrisese în concursul prin care se anunţa ca se căuta un nou doctor în frumuseţe care să devină parte integrantă în echipa lor.

Nu a trecut mult timp şi cei de la Farmec au contactat-o pe prinţesa noastră şi i-au propus o colaborare oferindu-i şi o diplomă pe care scria mare: DOCTOR IN FRUMUSEŢE..Vă daţi seama cât de surprinsă a fost , dar şi cât de bucuroasă. A aflat de la ei că vinovată fără o vină adevărată, ca să fim corecţi, era prietena ei cea mai bună.

Şi uite aşa a fost lansat tratamentul anticădere. În seara lansării am fost în cea mai bună formă. V-am stârnit curiozitatea? Dacă da, îl puteţi găsi in farmacii sau apelaţi direct la experţii Gerovital.

Sigur veţi găsi acolo multe produse care vă vor fi de ajutor atât dumneavoastră cât şi celor dragi. Farmec, prin gama Gerovital, e prietenul frumuseţii naturale.

farmec_superblog_proba-150x150

Vă salută cu drag,  împreună cu suratele mai vechi si mai noi, un fir de  păr fericit.. Aveţi grijă de voi şi nu uitaţi că un chip luminos atrage atenţia celor din jur, iar un păr frumos stârneşte admiraţie.”

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2016.

sursă foto: http://www.farmec.ro

11 gânduri despre „Din poveştile unui fir de păr: „Prinţesa e doctor în frumuseţe”

    1. Mă bucur că te-am nimerit. Tu ai şi un păr frumos, cu personaltate. Până acum căutam şi eu o soluţie. Acum o am, o avem. Facem un drum la farmacie, cerem Gerovital, tratament antcădere şi rezolvăm problema. Sau comandăm de pe site.

  1. Prințesele sunt impecabile, exact ca acest articol care m-a facut sa fiu propriul doctor in frumusete si sa nu mai aman mersul la farmacie. Gerovital fiole..scrie pe lista mea. Spune-i Prințesei ca e cea mai tare…

    1. Mulţumesc mult, Adri.Fiecare dintre noi e o printesă sau regină. Nu mai amâna drumul.Părul tău frumos bucălat merită tot ce e mai bun. O să îi spun Prinţesei.;) E ea mare chimistă dar mai are nevoie de încurajări.

  2. Ce imaginatie bogata ai, dar stiu in spatele acestor articole reusite stau ani buni de munca in care ai conturat si conturat fiecarare propozitie pana ce au stralucit si pentru asta meriti tot respectul. Felicitari pentru munca ta si tot ce iesa din ea…

  3. Domnișoară doctor în frumusețe, te rog să începi cu mine tratamentul minune. Sunt convinsă că folosind acest produs Farmec, voi avea și eu un păr fermecător. Frumos articol!Felicitări!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s