Arome purtătoare de amintiri şi trăiri

Liniste, calm, zbor spre interior.  Fâlfâiri de aripi ce ating harpa sufletului. Clipe de poveste furate vieţii, amintiri ce se reântorc pe aceleaşi fâlfâiri de aripi. Se reclădesc uşor în suflet , tăcute dar profunde. Pline de înţelesuri ştiute doar de inima şi mintea noastră. O simplă picătură de ceai poate să ne ducă în timpuri ce par a fi depart de mult dar sunt încă vii în noi.

Asta mă gândeam când vizitam siteul celor de la arta ceaiului. arta ceaiului-1452285060

Dacă ar fi să alătur câte o aromă fiecărei etape ar fi cam aşa…

Copilăria, când ne lăsam furaţi de prinţi si prinţese şi duşi în lumea magică în timp ce simţeam gustul pădurii fermecate in fiecare picătură de ceai de fructe de pădure culese cu grijă de părinţi sau bunici. Ceaiul ce ne răcorea şi ne pregătea pentru noi aventuri. Era sigur, aşa cum e şi Ice Tea by Arta Ceaiului  care e 100% natural şi conţine doar bucăţi de fructe si frunze de ceai. fruits-of-the-forest-

 

 

 

 

Adolescenţa, când priveam cerul înstelat şi suflând intr-o păpădie , ce parcă îşi păstrase puful special pentu noi, întrebam ce va fi oare? Stia oare steaua ce ne rezervă viitorul? Atunci sorbeam un ceai cu aromă de lămâie şi mentă şi făuream planuri neregretând nimic. Siguri pe noi. Proaspeţi în idei şi vise precum aroma mentei.Plini de energie.

ceai-verde-cu-menta

 

Maturitatea, aduce cu ea un tumult al vieţii, oameni noi , mereu surprinzători, precum un ceai cu gust exotic.. Dar si melancolia acelor seri de vară, în care ne plimbam prinşi de vraja trandafirilor.Şi a aducerilor aminte.  Dar şi a provocărilor ce urmează a ne fi lansate de către viaţă, destin sau Divinitate.

great-temptation

Câta poveste si câtă viaţă poate purta în ea o picătură aromată.

Aceasta e trăirea mea de azi, după ce am vizitat pagina celor de la arta ceaiului. Mă pregătesc să comand un ceai de fructe de pădure şi mai apoi plec în drumeţie cu termosul rece plin de aroma pădurii . E foarte simplu de preparat şi nu e neapărată nevoie a mai adăuga ceva, putând fi preparat fără zahăr, sau adaugând o cantitate mică de miere sau îndulcitor natural

Dacă v-am făcut poftă sau v-am stârnit curiozitatea şi amintirile, intraţi pe site şi comandaţi. In maxim 48 de ore, ceaiul mult dorit va fiîăn ceaşcă, îndemnându-vă la amintri sau scrieri de poveste. Şi pentru că e vară se pot consuma şi cu gheaţă.

O cană de ceai poate uni suflete şi construi punţi.

2 gânduri despre „Arome purtătoare de amintiri şi trăiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s