Suflet gravat pe bijuterii

Sunt omul cuvintelor. Le-am învăţat farmecul şi puterea. Le dăruiesc aici şi oriunde pot cu mult drag fiind conştientă de faptul că pot construi punţi şi lega suflete. Cu un cuvânt pot descrie o lume interioară, reuşesc să scot la lumină cântecul sufletului meu. M-au fascinat mereu.

Când dăruiesc cuiva drag un cadou, întotdeauna îl însoţesc de câteva cuvinte care să rămână în sufletul persoanei.

Îmi place să aleg cadoul poveste, care atunci cînd e privit, folosit, să readucă pe chipul celui care il are un zâmbet iar în suflet o amintire, o poveste. De aceea uneori stau cu orele în magazine. În fiecare dar e o parte din mine. Tocmai acesta e motivul pentru care încep tot mai mult să cochetez cu ideea cadourilor trainice. Şi ce cadou e mai trainic decât o bijuterie personalizată  ?

O bijuterie personalizată e purtătoarea unor poveşti de suflet. Poartă în ea momente dragi si sentimente pe care doar vorbele nu le pot cuprinde.   Cum ar fi o inimă pe care să pot grava printr-un cuvânt o dragoste de o viaţă ce nu are nevoie de prea multe cuvinte, dragostea pentru părinţi. O brăţară a dragostei pe care i-aş ruga să o poarte pe mâna stângă, căci acolo e cărarea sufletului, atunci când vor împlini 50 de ani de căsnicie. În ea aş grava un mulţumesc ce poartă în el o poveste ştiută de sufletele noastre.inima

Prietenii sunt îngeri cu aripi crescute în suflet. Aşa îi văd eu. Aşa sunt pentru mine.  Fără ei viaţa ar fi mai pustie. Paginile vieţii ar fi lipsite de strălucire, de atingerea specială a lui Dumnezeu prin ei.  Acum pentru că am găsit locul bannere-lovebird-2în care poveştile pot fi mai mult decât atât,e mai simplu să dăruiesc. O brăţară simplă  cu numele fiecărei prietene  ce mi-a fost dăruită de Sus e cadoul perfect. Sau poate brăţara ce poartă în ea gândul meu rugă pentru fiecare om drag, prieten, prietenă sau familie.

inger

Brăţara înseamnă legătura între suflete.

Dacă vreodată aţi fi în pană de idei,nu uitaţi că există acest loc n care poveştile frumoase pot fi gravate din suflet pentru suflet.

9 gânduri despre „Suflet gravat pe bijuterii

  1. Unde-i cu brăţări nu rezist şi pace. Am intrat pe site şi am găsit lucruri tare frumoase. Sunt din SB? Că asta n-am găsit.
    Oricum, tu ai scris cu atâta dragoste, încât oricât de frumoase sunt lucrurile făcute de ei, tu le-au dat strălucire. Ai pus suflet pe şnur şi asta atârnă greu şi e … priceless!
    Te pup, suflet frumos!

  2. Din câte ştiu eu sunt din Bucureşti. Ce ne mai potrivim. Aşa sunt şi eu când e vorba de brăţări, pandative. Mulţumesc, suflet drag. Mă bucur că ai găsit ceva care să iţi placă şi mai ales că ţi-a plăcut articolul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s