Indemn si intrebare

Ploua…. Picuri mari binecuvanteaza pamantul insetat. E viata, e renastere in fiecare picatura. Trilurile paserelelor sunt ca o raza de sare ce strapunge norii. E veselie in ploaia asta. Ciudat. De obicei nu o percepem asa. Ci ca pe ceva apasator. Si totusi azi, parca are in ea ceva aparte. Ceva luminos. . Ca o promisiune de mai bine.

In viata fiecaruia sunt momente in care totul pare innourat. Si picurii devin grei . Dar intotdeauna e cineva care sa ne intinda o mana si sa spuna va fi bine. Cineva care ne sprijina si ne insoteste cu fiecare pas, ne ridica cand pasul nesigur ne face sa cadem.

Prin ajutor si sprijin credinta creste si atunci mintea si sufletul se unesc si ne spun:

¨De poţi crede, toate sunt cu putinţă celui ce crede¨

Sa credem deci si sa mergem mai departe.

N-as sti sa va spun motivul, dar m-am trezit cu un gand. Sa intreb oamenii ce poposesc in coltisorul faramelor de suflet ,care articol le e mai aproape de suflet. ?

 

Reclame

6 gânduri despre „Indemn si intrebare

  1. Vreau doar sa spun ca ce gasesc la tine este mereu surprinzator: stropi de frumos pentru suflet si minte. A citi astfel de idei fatetate e un adevarat balsam. Cred ca aduci cumva liniste, indiferent de punctele noastre de vedere. Nu stiu resortul interior care genereaza astfel de idei, dar e bine ca izvorasc… Cat priveste norii, cred ca ar trebui sa ne reamintim ce se afla deasupra lor!
    Adica soarele si cerul senin! 🙂

    O seara placuta si o saptamana inspirata!

    1. Textele acestea fatetate vin de undeva de Sus. eu zic ca sunt doar unealta care le aseaza aici. Ma bucur ca acest coltisor aduce liniste si frumos. Ai mare dreptate dincolo de stropii de ploaie e raza de soare ce asteapta sa ne rasfete. Multumesc, Suzana pentru fiecare gand si pentru fiecare popas aici.

  2. Eu mereu găsesc ceva care fie îmi răspunde la întrebări, fie îmi vindecă ceva, fie mă mângâie pe suflet. Eu, cu riscul de a te supăra, nu pot alege. Aici e un tot care face bine bine!

    1. Potecuta mea draga, nu ma supar. Nu am pentru ce. Din contra ma bucura faptul ca e asa. Ca simti ca locusorul asta in care e suflet aduce atat de multe lucruri bune. Cred cu tarie ca totul e venit de Sus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s