Despre a darui

Suntem, asa cum spun de multe ori, purtatori de lumina. Opaite vii. Opaite ce lumineaza in jur din iubire. Iubire fata de cei de langa noi.

O daruim prin gand-ruga, fapta buna, cuvinte balsam. Sunt situatii in care un gest mic poate insemna totul, poate face diferenta dintre lacrima si zambet. Dintre desnadejde si speranta.

Un cuvant balsam e cel ce poate ridica un suflet cazut.E cel ce poate redefinii poate un drum sau schimba o decizie. O secunda, un minut,rupte tumultului vietii, pot insemna mana intinsa cuiva care are nevoie.

Sunt momente cand intalnim privirea unui om incercat de soarta. Privirea ce exprima ceea ce buzele se sfiesc a spune. Atunci sufletul tresalta si te indeamna sa nu treci nepasator. Sa te opresti si sa faci o fapta buna. Sa mangai sufletul, sa ajuti trupul poate impovarat peste puteri.

Gandul-ruga , e cel mai la indemana mod de a ajuta. E legatura directa cu Izvorul de iubire.  Pentru mine rugaciunea e cel mai puternic ajutor. Simt ca prin dialogul suflet-Divinitate, e sigur ajutorul.

Primim si daruim. Simplu. Primim viata, umanitate, iubire.Daruim ceea ce primim?

A darui inseamna a te innobila ca om.

 

Reclame

8 gânduri despre „Despre a darui

  1. Frumoase ganduri!
    Dar nu cred ca trebuie sa facem noi balanta. Adica, noi trebuie sa fim multumiti, pentru ca realizam lucruri bune. Si gandim luminos. Cred ca e suficient. Posibil sa existe si o urmare si aceasta sa ne surprinda… placut. Poate ca exista un raspuns, dar este acel raspuns care vine doar necautat. Cel putin asa cred…

    Un weekend luminos sa ai!

    1. Sincer nu mi-am dat seama ca am facut balanta. Dar cred ca ai dreptate, desi involuntar prin tot ce facem construim o balanta.Raspunsul vine necautat, trebuie doar sa il simtim,auzim sau vedem. Iti multumesc pentru vizita,gandul bun si iti doresc un weekend senin si plin de frumos.

  2. ..dacă ne indepartam de rau și de partile care nu aduc lumina in noi, cred ca si gandurile noastre au un contur mai stralucitor si ne cuprind cu tot binele din ele..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s