2 si numaratoarea continua.

Azi de dimineata era cat pe ce sa cer un tort . Casuta mea implineste doi ani. Iupii. Am fost cam lenesa , recunosc, dar atunci cand sufletul nu vrea decat sa asculte asta fac. Il las sa asculte. Apoi  apare acel moment, acea traire care declanseaza totul. Si asa  apar faramele din suflet.

Doi. Simplu. Doi ani in care am scris sau am tacut. Am acumulat cuvinte-povesti. Le-am lasat sa zboare aici ca niste fluturi delicati cu zbor lin sau ca un porumbel vestitor de bine.  Doi. Cat de mult poate avea ascuns in el un numar. Farame de suflet dezvaluite cu stangacie la inceput, apoi tot mai sigur. Asta datorita voua.  Celor care mi-ati vizitat casuta si care nu v-ati plictisit de idei mai mult sau mai putin inspirate.

Parca acum au fugit toate cuvintele si s-au ascuns undeva emotionate,timide. Sper sa revina ca ma fac de rusine daca nu.

In acesti doi ani am descoperit oameni ce mi-au devenit dragi. M-am mirat de mine . Da ati citit bine. M-am mirat demine. Nu cred ca eram pe deplin constienta de ceea ce pot face. Si mai ales ca imi place sa ma joc cu cuvintele. M-am redescoperit sau mai bine zis m-am descoperit si la alte paliere decat stiam. Datorita Divinitatii si voua.

Afara e primavara. E freamat de viata.totul renaste incet dar sigur. Totul se innoieste. E timpul bucuriei si sperantei. Visuri prind aripi. Gandurile si ele.

Pe aripi de gand eu va prind un martisor de speranta si iubire si va multumesc tuturor. Si numaratoarea continua.

 

 

Reclame

10 gânduri despre „2 si numaratoarea continua.

  1. Sa prinzi aripi mereu, in orice faci. Cuvintele sunt etape, tu..un tot. Acum doi ani atingeam căsuta asta cu aripile mele. Poate de asta le-ai si ajutat sa isi revina cand nu mai puteau zbura, sau pentru ca ai o misiune prin cuvinte-simbol, inchinate LUI. Asa te păstrez in mine, ca cea care imi vorbeste despre EL in asa fel sa inteleg si eu, cea slabă. La multi ani, blog-mărțișor! Doi ani am făcut și eu deunăzi, chiar am punctat asta…, ne-am legat începuturile…cumva..

    1. Da,multumesc pentru casuta. Si pentru atingere.Sti cum zic eu nimic nu e intamplator.Acolo Sus era scris sa ne legam inceputurile in felul nostru. Toti suntem slabi. Tocmai pentru asta,EL ne-a daruit oamenii prieteni si cuvintele.

  2. Iti urez cat mai multe primaveri frumoase si ganduri – aripi care sa zboare de la tine catre sufletele noastre. Tu te-ai redescoperit si eu cred ca fac la fel. Si e tare bine!
    Zile pline de bucurii sa ai! 🙂

  3. La mulți ani, copilului tău de suflet!Numai doi ani are?!!!!Mă mir!Vorbește ca un mare înțelept. La mulți ani, căsuței tale! E o încântare să poposesc pe pragul ei. Aroma florilor de suflet sădite de tine mă cheamă spre ea, ori de câte ori mi-e dor de frumos.

    1. Multumesc,Maya draga. E un copil mare desi mic. Matur, dar jucaus. Caci iubeste joaca. E de fapt un pic mai mare dar de doi anisori salasuieste aici. In casuta de martie. Ma bucur ca popsesti aici si ca sufletul tau simte ce sadeste sufletul meu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s