Un simplu minut

Un minut.  Pare puţin. Şi totuşi cât de bogat sau important poate fi un simplu minut.

Un salut ce poate readuce în viaţa noastră o persoană ce părea a fi uitată. Sau poate o persoană nouă. În acel minut e posibil să ne fi îmbogăţit.

Un gând prinde contur şi işi întinde aripile în zbor. Un minut. Atât doar şi ne construim un crâmpei de viitor.

O rugăciune, un gând înălţat spre cer. Un minut în care ne reclădim legătura cu Divinitatea. Minutul în care suntem suflet şi atât.

Citim ceva şi poate atunci în acel minut primim răspunsurile pe care le căutam de ceva vreme. Poate fi acel crâmpei de timp în care avem confirmări, avem certitudini, descărcări sau poate luăm hotărâri spre direcţii noi.

Un minut poate fi clipa în care universul nostru interior se poate înfrumuseţa. Printr-un zâmbet, o privire, atingere, prin iubire şi acelaşi timp prin acel simplu şi profund : ¨Te iubesc¨

Puntea între deznădejde şi speranţă e construita de un simplu minut. Avem momente de deznădejde  în care totul pare a se nărui. Şi apoi apare raza de speranţă care schimbă totul în jurul nostru. apare raza de soare de care avem nevoie.  Minutul în care Divinitatea ne atinge.

Visuri, decizii, speranţe, răspunsuri, rugăciuni, certitudinii, bucurii, tristeţe, pierderi, despărţiri, întâlniri, schimbări,reclădiri, toate pot fi definit de un simplu minut.

Viaţa e o înşirure de minute. De simple minute. Şi totuşi atât de bogate. Un  simplu minut are în el viaţtă. Viaţa fiecăruia dintre noi.

 

Reclame

4 gânduri despre „Un simplu minut

  1. Sunt total de acord, fara minutul acela miraculos, la rascrucea de drumuri din 2005, eu as fi facut un pas inainte astfel incat sotul meu nu ar mai fi putut sa ma zareasca de pe drumul pe care se afla. A fost minutul hotarator, dar cate alte minute de acest gen nu am la catastiful vietii. Asta e minutul meu de salut, pentru tine cu zambet și bucuria regasirii unor texte fărîme de suflet, pentru mine unul…care sa ma adune, poate, intr-o raza de speranță. Mi s-au adunat prea multe..

    1. Si eu te salut cu drag. Ma bucur sa stiu ca poate un cuvant , o fraza te poate ajuta. Farimele de suflet sunt mereu aici. Stiu cum e sa simti ca ai nevoie de o pauza . Minutele ne sunt bucurie sau nu, sunt parte din existenta noastra.

  2. Au fost cateva minute frumoase, cele in care am citit despre „un simplu minut”!
    Stii ce minute imi plac mie, mai nou? Sper sa nu razi! Acele minute cand imi trec pin cap ideile pentru noi giumbuslucuri. E asa, ca o scanteie! Si e tare bine… Celelalte minute vin apoi firesc…
    O seara minunata si… multumesc!

  3. Buna dimineata,Suzana. Eu iti multumesc pentru vizita. Si mie imi plac minutele ideilor jucause. Sunt minutele in care bucuria isi face loc. Trebuiau trecute si acele minute. Mulumesc. Jocul e in firea noastra.:-)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s