Ganduri despre ganduri-Duzina de cuvinte

Sunt perioade in care simtim nevoia sa punem totul pe silent. Mai ales gandurile de un anumit fel. Exact cum facem cu un telefon cand vrem sa ne rupem de lume.

Asa  se intampla si cu  unele trairi si ganduri ce apar asa din neant si fara rost. Le-am pune pe silent.  Sa fie la fel de mute ca  papusa copilariei.

Intr-un fel cred ca ne-am izola putin de noi insine. Sau de partea din noi ce ne e oarecum toxica.

Fie si pentru zece minute macar. Zece minute in care sa nu mai bata nimic dezacordat ca niste tobe sparte  in interiorul nostru. Sa incercam sa ne amornizam ascultand altceva decat acel zgomot produs de  al indoielii ” Dar daca.? „Sacaitor de altfel.

Sa ascultam muzica calma si plina de pozitivism din trilul unei mierle de exemplu.  Pentru zece minute sa tacem noi si sa lasam natura sa vorbeasca.

Vantul sa ne spuna o poveste si sa ne imprumute putere atunci cand trece pe langa noi . si poate ne face sa si zambim uneori aducandu-ne aminte de perioada cand ne trecea prin plete. Perioada fara griji majore.

Fiecare zi poarta in ea un inceput.  Cum il traim, depinde doar de noi.  Daca ne lasam coplesiti de amalgamul de griji,trairi si ganduri ne va fi greu sa ne fim. Si mai ales sa le fim celor din jur.

Exista un moment in care inima ne e coplesita de ale vietii provocari . Uneori de propriile noatre temeri sau griji ce au obiceiul de a aparea cand credem ca in sfarsit le-am depasit.

Gandurile bune nu le vrem mute. Acelea vrem  sa strige cat mai tare. Sa fie la fel de puternice precum sirena unui tren ce pleaca din gara.  Sa alunge  tot ce poate innoura soarele  si lumina din noi.

Ganduri asezate in spirala pentru clubul gazduit de Eddie. Veti gasi altele mult mai inspirate daca vizitati pagina jocului celor 12 cuvinte .

 

 

Reclame

4 gânduri despre „Ganduri despre ganduri-Duzina de cuvinte

      1. Era maestră în a alunga gândurile neplăcute şi îndoielile. Sigur îţi aminteşti replica ei, tradusă aşa în roman: „Am să mă gândesc mâine la asta.” sau „Tomorrow is another day.” în original. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s