Soare, ganduri si urare

Zile surprinzatoare. Asta se intampla  sa traim uneori in existenta noastra. Viata, Dumnezeu, ne ofera surprize placute. Total neasteptate.  Sunt acele momente in care cuvintele dezerteaza si apare uimirea, bucuria, emotia. Emotia in starea ei pura. Sincera. Nealterata de nici un gest impus.

Cred, ca in momentele acestea ne lasam la vedere sufletul.  Tacerea unei emotii e poate mai graitoare decat o mie de cuvinte. Caci uneori cuvintele devin prea stangace sau sarace. Si atunci privirea, fata , spun povestea pe care ele nu reusesc sa o  exprime. Si o spun poate mai iscusit si mai plin de frumos decat ar face-o cuvintele. Si multumesc persoanei ce a surprins atat de placut 😉

Aceste cateva ganduri le scriu mangaiata de soare si cu gandul la aceste momente . Dar si cu ele hoinarind pe poteci ce imi sunt dragi.

In noaptea aceasta, vom canta Hristos a inviat. Vom canta cu sufletul mai ales. Caci Iubirea a invins. Si e doar bucurie in glas si speranta mantuirii.

Va doresc sa traiti aceasta bucurie cu tot sufletul si sa aveti liniste in inimi. Si iubire. Si multa lumina. Care sa nu se stinga niciodata.

Anunțuri

7 gânduri despre “Soare, ganduri si urare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s