Soare, ganduri si urare

Zile surprinzatoare. Asta se intampla  sa traim uneori in existenta noastra. Viata, Dumnezeu, ne ofera surprize placute. Total neasteptate.  Sunt acele momente in care cuvintele dezerteaza si apare uimirea, bucuria, emotia. Emotia in starea ei pura. Sincera. Nealterata de nici un gest impus.

Cred, ca in momentele acestea ne lasam la vedere sufletul.  Tacerea unei emotii e poate mai graitoare decat o mie de cuvinte. Caci uneori cuvintele devin prea stangace sau sarace. Si atunci privirea, fata , spun povestea pe care ele nu reusesc sa o  exprime. Si o spun poate mai iscusit si mai plin de frumos decat ar face-o cuvintele. Si multumesc persoanei ce a surprins atat de placut 😉

Aceste cateva ganduri le scriu mangaiata de soare si cu gandul la aceste momente . Dar si cu ele hoinarind pe poteci ce imi sunt dragi.

In noaptea aceasta, vom canta Hristos a inviat. Vom canta cu sufletul mai ales. Caci Iubirea a invins. Si e doar bucurie in glas si speranta mantuirii.

Va doresc sa traiti aceasta bucurie cu tot sufletul si sa aveti liniste in inimi. Si iubire. Si multa lumina. Care sa nu se stinga niciodata.

Reclame

7 gânduri despre „Soare, ganduri si urare

   1. Asta e altă poveste….
    Laura, ţi-am răspuns ieri la mail, sper că l-ai primit. Azi mi-am blocat accesul, nu ştiu de ce merge atât de greu şi nu ştiu ce am făcut de m-au blocat 12 ore 😳
    Aşa că dacă ai răspuns, nu pot intra până mâine 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s