Vreau

„Toarna in pahar un strop de fericire mi-ai spus in timp ce te jucai cu o raza de lumina. „

Te priveam asa cum un elev priveste la al sau dascal incercand sa te inteleg.  M-ai privit cu ochii mari , in care mai licarea lumina diminetilor fericite si mi-ai zis cu un glas soptit:”Azi vreau sa trec peste tot ce e rau si sa estompez din tabel(ul) vietii mele acele clipe in care tremuram ca o trestie strabatuta de un vant rece. Dar sa nu uit .Nu vreau sa imi uit lectia predata de viata .

Vreau sa fiu senina ca un colt de cer , ca o floare ce priveste spre soare .Vreau sa imi fac din vise colier si sa-l agat de zorii fiecarei zi, iar seara sa privesc cu speranta spre maine care va fi plin de lucruri frumoase in fiecare ora, intocmai  ca si o coala de hartie ce va fi transformata intr-un tablou luminos Vreau  sa ma las purtata de valul sperantei si sa cred ca va fi bine. Iubirea sa imi fie ca o curea ce ma tine legata strans atunci cand un alt val decat cel al sperantei  va incerca sa ma smulga. dar nu va putea . Caci iubirea imi va fi ajutorul iar credinta in bine ancora. „

Am zambit stiind ca de azi  fericirea bate la usa inimii. Si am inteles.

Pentru valte cuvinte mestesugite cu talent vizitati jocul celor 12 cuvinte.

Reclame

4 gânduri despre „Vreau

  1. Așa cum te știu eu, totul ți se va împlini.Dăruiești iubire în credința ta că acesta este binele suprem ce-l poți face. Răsplata e pe măsura.Drgostea celor ce te știu, iar eu te știu și mi-e tare drag de tine, fărâmă de suflet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s