Copacul cu vise si cerul albastru

Ochii mi se odihnesc pe albastrul cerului de vara. Atunci ma linistesc si sufletul se izoleaza de tumultul terestru. Iubesc acele momente. Sunt o visatoare si o fiinta solara. Am cautat sa fur albastrul cerului si sa imi colorez lumea cu el. Sa imi asigur linistea pe care o simt cu fiecare zi senina. Nu am reusit. Pana ieri. Cand am primit cadoul de la un suflet pentru care a darui inseamna a trai. Daruieste tuturor sentimente frumoase, un colt de liniste in care poti visa: copacul cu vise. Cu adevarat un Om frumos de la care am ce invata. Multumesc, Maya, ca prin intermediul Cristinei mi-ai daruit un crampei de cer. Bijuteriile handmadeVelbi,  faurite de Cristina, sunt fiecare o poveste spusa frumos. In  setul  primit,  waterspell, imi   pare ca cerul si-a rupt o bucatica si a permis sa fie inchis in cercuri perfecte. Cata atentie la detalii si cata migala. Si mai ales talent si daruire. Sunt o admiratoare a lucrurilor handmade, dar  bijuteriile nu ma convingeau. Poate si datorita unui episod mai neplacut si anume- o mica durere a lobului urechii, datorata materialului din care erau confectionate tortitele cercelusilor. Asta pana la concursul organizat de Maria. Atunci m-am indragostit de crampeiul de cer.  A fost ca si cum fusese pus acolo pentru mine. Pare ciudat, stiu. Sincer, habar nu aveam ca se poate crea ceva superb din materiale comune.

In vara asta ma voi mandri cu ele. Multumesc, Maria, pentru dar. Dumnezeu sa iti daruiasca senin in viata. Cristina, multumesc pentru minunatia faurita. Sa ai spor, inspiratie şi sa faci bijuterii-poveste.

Reclame

4 gânduri despre „Copacul cu vise si cerul albastru

  1. Cu mare drag! Dăruind, îmi dăruiesc mie bucuria voastră, a ta, a Cristinei, ba altora.Regretul meu este că nu pot face atât cât aș vrea. Să pot dărui liniște, sănătate, siguranța zilei de mâini.Fac ce pot în speranța că tot este ceva decât nimic. Să le porți sănătoasă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s