Prietenii- dar trimis de Sus

Floarea este frumoasă, solitară. Dar frumuseţea devine mai evidentă într-un buchet, alături de alte flori.

Aşa şi omul. Solitar, e frumos, dar alături de oameni, care îl iubesc, devine  un diamant. Prietenii sunt cei care, cu răbdare, ascultă şi mai ales înţeleg ceea ce simţi cu adevărat. Ştiu să citească dincolo de cuvinte.

De multe ori, când viaţa ne scoate în  cale anumite situaţii, prietenii sunt cei care ne sunt alături. Când avem nevoie de un sprijin, acolo sunt ei.

Poartă împreună cu noi povara sau bucuria. Devin parte din amintirile noastre. De fapt, sunt parte din noi.

Sunt darul trimis de Sus. Ca sa creştem frumos. Să înflorim sufleteşte şi să strălucim ca un diamant, cum spuneam. Primind acest dar, primim Iubirea. Şi dăruim iubire. Pentru că prietenia asta este : iubire.  Prietenii ne acceptă aşa cum suntem, cu defecte şi calităţi. Aşa cum îi acceptăm şi noi. Şi totuşi ne evidenţiază doar calităţile; şi ne ajută sa ne întindem aripile atunci când avem tendinţa să renunţăm.

Să ne bucurăm, aşadar, de acest dar. Şi să îl dăruim mai departe.

Aşa cum noi suntem priviţi ca nişte comori,  să nu uităm că fiecare om, indiferent de aparenţe, este o comoară care aşteaptă să fie descoperită.

Mulţumesc pentru acest dar şi pentru oamenii speciali care mi-au fost dăruiţi de Sus.

 

Reclame

2 gânduri despre „Prietenii- dar trimis de Sus

  1. Doar un om care are credinţă multă poate avea o astfel de descriere a prieteniei. Din păcate, nu am fost totdeauna un prieten bun altora şi nu am ştiut totdeauna să-mi aleg prietenii. Poate am nesocotit darurile primite, dar ştiu, că în timp, am învăţat să preţuiesc mai mult oamenii care au scos ce e mai bun în mine şi astfel am învăţat că e uşor printre oameni, cu oameni. Ioana întreba ieri dacă vreun prieten m-a dăruit vreodată un prieten de al lui. Eu i-am spus că datorită ei te-am găsit. Mulţumesc pentru prietenia ta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s