Mărţişorul meu-căsuţă nouă

Bine v-am regăsit! Vă primesc în căsuţă nouă. O căsuţă pe care am primit-o, în dar de primăvară, de la Adriana sau cum îmi place mie să îi zic „suflet de mărgăritar„.  Mulţumesc, draga mea,  pentru tot. O să am mare grijă de această căsuţă a gândurilor mele.

E locul amintirilor smulse trecutului, trăirilor unui prezent, uneori, tumultuos, alteori lin şi al dorinţelor venite dintr-un viitor care e scris undeva departe.

De multe ori am impresia că sunt parte dintr-un joc în care piesele sunt cuvintele. Doar că, uneori, cuvintele mă atrag într-un anume joc, pe care am doar impresia că îl controlez. De fapt, ele ţâşnesc dintr-un prea plin, prea adânc şi se aşează într-o înşiruire, numită de unii, generic, propoziţie sau de alţii esenţe de gând. Eu le zic fărîme din suflet. Pentru suflet.

Vă doresc o primăvară în care să vă bucuraţi de cuvinte şi de simfonia lor.  Să vă lăsaţi purtaţi de joaca cuvintelor frumoase şi să ocoliţi capcana cuvintelor urâte. Care pot răni. Să folosiţi cuvintele pentru a aduce bucurie celor din jur, aşa cum tuturor soarele ne aduce lumina şi bucurie în suflet.

Reclame

10 gânduri despre „Mărţişorul meu-căsuţă nouă

  1. Dragă Laura, Adriana ți-a dăruit o căsuță frumoasă foc, și mult mai mult decât atât: timpul ei, grija ei, din sufletul ei. Să o stăpânești ani mulți, și să ne primești și pe noi în ea. Eu ți-am dat follow deja.

  2. Şi uite că tocmai eu lipseam din comitetul de întâmpinare. Draga mea, Laura! E o bucurie imensă să pot ajuta aşa cum şi eu am fost ajutată mult timp de Vienela şi mai apoi de fiecare om la care am apelat pentru problemele ce mă năpădeam. Cât pot fi de ajutor sunt aici, la un click distanţă. O primăvară frumoasă îţi doresc şi inimi fericite, ştii tu ce vreau a spune! Restul…e doar meritul tău! Aştept să te citesc oriunde a-i scrie: aici sau pe blogspot. Pupici!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s